0 item (s)

Meer weergaven

Super slanke Micro Dvr Dash Camera

Product Code: SAF024

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 20,51
OF

Gegevens

Super slanke Micro Dvr Dash Camera. Leg elk detail op de weg vast. Nu kunt u het zicht van de bestuurder of het interieur van het voertuig in realtime opnemen met geluid! Ideaal voor gebruik door elke bestuurder in privé-auto's of taxi-, vrachtwagen- en buschauffeurs. Chauffeurs kunnen alles registreren wat er tijdens een reis gebeurt.

Video wordt opgenomen op een micro SD-kaart (kaart niet inbegrepen)
Verstelbare zuignap
USB 2.0-kabel
Autolaadkabel in de auto

Levering

  • Bezorgopties Levertijden
    Standaard levering - €7 3-5 werkdagen
    Expresslevering - €10 2-3 werkdagen
    volgende dag geleverd - €56.39* 1 werkdag

Retourneert

U kunt uw artikelen binnen 14 dagen na ontvangst retourneren voor een terugbetaling, mits deze in de originele, ongebruikte staat is. We geven een volledige terugbetaling uit, exclusief de oorspronkelijke bezorgkosten *. Let op: retourneren kan tot 10 werkdagen duren om te verwerken.


Houd er rekening mee dat ongewenste items moeten worden geretourneerd aan Incredibledirect in een verkoopbare staat. Helaas kunnen items die zijn opgericht om te worden geopend of gebruikt niet worden geruild of gerestitueerd, tenzij ze defect zijn.


Wij betalen uw retourzending voor een defect artikel zo lang u het verzendt met een geregistreerde aangetekende post en binnen 14 dagen na ontvangst.


Bekijk ons ​​volledige Retourbeleid voor meer informatie.


Meer vragen? Neem contact op met de klantenservice