TERUGSTUURBELEID

Bij Incredibledirect hopen we dat je alles leuk vindt wat je bij ons koopt, maar als je om wat voor reden dan ook niet helemaal tevreden bent met het artikel dat je hebt gekocht we beloven u een volledige restitutie te geven voor artikelen die binnen 14 dagen na levering worden geretourneerd.

We streven ernaar alle teruggaven binnen 21 dagen te verwerken en sturen u een bevestigingsmail wanneer de teruggave is verwerkt. Klanten betalen voor de post en verpakken voor retourzendingen.

Zorg ervoor dat alle artikelen aan ons zijn geretourneerd in dezelfde staat waarin ze zijn verkocht met het ingevulde restitutieformulier.

Let op:

 • Het item is uw verantwoordelijkheid totdat het ons bereikt. Voor uw eigen bescherming adviseren wij u het pakket te verzenden met een bezorgdienst die u verzekert voor de waarde van de goederen. We zullen niet verantwoordelijk worden gehouden als het product ons niet bereikt en een terugbetaling niet zal plaatsvinden  
 • We geven alleen restituties op dit moment nog uitwisselingen.
 • Het pakket kan tot 7 werkdagen duren voordat het naar ons magazijn wordt geretourneerd, tenzij het via speciale bezorging wordt verzonden

 • Defect item

  Als u een verkeerd artikel ontvangt, stuurt u een e-mail naar ons ondersteuningsteam met vermelding van uw bestelnummer, uw gegevens, details van het defecte product en of u een terugbetaling of vervanging nodig hebt. Als u een terugbetaling wenst, zullen we de fout onderzoeken en contact met u opnemen met ons resultaat. Stuur een e-mail naar support@incredibledirect.co.uk voor assistentie.

  het verkeerde item ontvangen

  Als het artikel dat u hebt ontvangen niet is wat u oorspronkelijk hebt besteld, stuurt u een e-mail naar ons ondersteuningsteam met vermelding van uw bestelnummer, uw gegevens, informatie over de producten en of u een terugbetaling of vervanging nodig hebt. We zullen dan binnen 7 dagen contact met u opnemen en u adviseren over hoe u verder kunt gaan met de kwestie. Stuur een e-mail naar support@incredibledirect.co.uk voor assistentie.

  Vragen van klanten,

 • Tweet ons: @Incredible_help
 • E-mail: info@incredibledirect.co.uk
 • Klantenservice op: 0161 2983391
 • Schrijf ons op:

  Incredibledirect Returns

  202-208 Cheetham Hill Road

  Cheetham Hill

  Manchester

  M8 8LW