0 item (s)

Meer weergaven

5 lichte fitting met verchroomde ringen en heldere acrylinserts

Product Code: 0575-5CC

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

€ 131,10

Gegevens

Deze Nova Chrome 5 Light Fitting met Chrome Rings en Clear Acrylic Inserts is een interessant middelpunt voor elke slaapkamer, woonkamer, eetkamer of keuken. De fitting heeft een spiegelende plafondplaat in chroomafwerking, vijf centrale lampen en is versierd met een veelvoud aan ringen afgewerkt in chroom met inzetstukken van acryl. En het geheel schittert prachtig als je het licht aandoet.

Klasse (1,2 of 3) - 1 (geaard)
Lamphouder - E14
Lamptype - Kaars
Wattage - 40
Bedrijfsspanning - 230V 50Hz
Led-lampjes inbegrepen
Gewicht - 5,20 Kg

Levering

  • Bezorgopties Levertijden
    Standaard levering - €7 3-5 werkdagen
    Expresslevering - €10 2-3 werkdagen
    volgende dag geleverd - €56.39* 1 werkdag

Retourneert

U kunt uw artikelen binnen 14 dagen na ontvangst retourneren voor een terugbetaling, mits deze in de originele, ongebruikte staat is. We geven een volledige terugbetaling uit, exclusief de oorspronkelijke bezorgkosten *. Let op: retourneren kan tot 10 werkdagen duren om te verwerken.


Houd er rekening mee dat ongewenste items moeten worden geretourneerd aan Incredibledirect in een verkoopbare staat. Helaas kunnen items die zijn opgericht om te worden geopend of gebruikt niet worden geruild of gerestitueerd, tenzij ze defect zijn.


Wij betalen uw retourzending voor een defect artikel zo lang u het verzendt met een geregistreerde aangetekende post en binnen 14 dagen na ontvangst.


Bekijk ons ​​volledige Retourbeleid voor meer informatie.


Meer vragen? Neem contact op met de klantenservice